Groothandel in verse exoten... en meer!

Sinds 5 maart 2018 is Bel Impex ook in het bezit van het BIO certificaat! Voor meer informatie kunt u hier klikken.

Al 25 jaar is Bel Impex dé specialist op het gebied van import en export van exotische groenten en fruit. We leveren een breed  assortiment aan producten van ervaren gecertificeerde leveranciers uit binnen en buitenland. Wij streven naar de beste kwaliteit van onze producten en voldoen aan alle eisen m.b.t. de voedselveiligheid. Door de jaren heen zijn we flink gegroeid maar de organisatie is  bewust plat gebleven. Door deze korte lijnen is er altijd persoonlijk contact, kunnen we snel schakelen en leveren we service op maat. Producten die door Bel Impex worden geleverd herken je aan het Belicious-logo.

Een verfrissend drankje met gember en citroengras!

Was de stengels citroengras en verwijder de uiteinden. Snijd de stengels en de gember in plakken en de limoenen in stukken. Doe alles gezamenlijk in een afgesloten kan of pot met water. Laat dit minimaal één uur in de koelkast staan. Voeg ijs toe, ook kan je eventueel een citroenschijfje op de rand plaatsen en een rietje toevoegen voor een leuke uitstraling. Geniet nu van dit heerlijke gezonde drankje!

Ingrediënten:
– twee limoenen
– twee stengels citroengras
– vier plakken gember

Volg ons op Facebook voor meer leuke recepten !

Facebook_logo-5

Salade met zoete aardappel, tomaatjes en feta!

Verwarm de oven voor op 200 graden en schil de zoete aardappels en snijd in blokjes. Schep ze om met een scheut olijfolie, peper, zout, komijn en paprikapoeder. Verspreid de aardappels op een bakplaat met bakpapier. Zet dit ongeveer 25 min in de oven.
Verdeel de sla over de borden. Schep wat van de geroosterde zoete aardappels op (warm en koud lekker). Verdeel wat gesneden cherrytomaten, amandelen en feta er over en besprenkel met een beetje olijfolie.

Ingredienten:
-600 gr verse zoete aardappelen
-200 gr feta
-1 bakje cherrytomaten of gedroogde tomaten
-100 gr geroosterde amandelen
-1 zak botersla
-Olijfolie
-snuf peper en zout
-1 theelepel paprikapoeder
-1 theelepel komijn

Maak een heerlijke smoothie!