Groothandel in verse exoten... en meer!

Al 25 jaar is Bel Impex dé specialist op het gebied van import en export van exotische groenten en fruit. We leveren een breed  assortiment aan producten van ervaren gecertificeerde leveranciers uit binnen en buitenland. Wij streven naar de beste kwaliteit van onze producten en voldoen aan alle eisen m.b.t. de voedselveiligheid. Door de jaren heen zijn we flink gegroeid maar de organisatie is  bewust plat gebleven. Door deze korte lijnen is er altijd persoonlijk contact, kunnen we snel schakelen en leveren we service op maat.

 

Producten die door Bel Impex worden geleverd herken je aan het Belicious-logo.

Tijd voor kokosnoten!!

Wil je deze zomer echt iets speciaals? Probeer dan eens de jonge gekapte kokosnoot! Hoe leuk is het om tijdens de BBQ verse cocktails te serveren in een echte kokosnoot! Je kunt variëren met allerlei soorten vruchten, sap en dranken. Ananas en kokossap is bijvoorbeeld een echte gouden combi! Of je het drankje nu met of zonder alcohol serveert, of met of zonder het vruchtvlees, het is een gegarandeerd succes! Kijk op deze pagina voor meer info en recepten.

Varieer en creëer maar maak er vooral een feestje van!

Op je gezondheid, cheers!

Antroewa

De meesten van jullie hebben nog niet eerder van de Antroewa gehoord en dit is niet raar. In Nederland is deze groente relatief onbekend. Het zusje van de antroewa is de veel beter bekende aubergine. Ze behoren allebei tot de nachtschadefamilie en kunnen dus op dezelfde manier worden bereid. Antroewa is net als de aubergine wat bitter en bij het stoven of roerbakken wordt dus altijd wat azijn en suiker toegevoegd om deze smaak te neutraliseren. De antroewa vind je veel terug in de Surinaamse keuken en wordt ook wel de witte of Afrikaanse aubergine genoemd. Het is een leuke en verrassende groente om eens te proberen. Kijk voor meer info en recepten op de productpagina.

 

 

Nieuw pand

Na een soepel verlopen bouwtraject is de oplevering van ons nieuwe pand een feit! Met zoveel optimaal gekoelde werkruimte is het weer een feestje om te werken. Alles in eigen beheer van opslag, verpakken tot transport zodat we nog sneller kunnen schakelen! En ook niet onbelangrijk.. We werken nu in diensten dus van vijf uur `s morgens tot vier uur `s middags kunt u ons bereiken!