Groothandel in verse exoten... en meer!

Al 25 jaar is Bel Impex dé specialist op het gebied van import en export van exotische groenten en fruit. We leveren een breed  assortiment aan producten van ervaren gecertificeerde leveranciers uit binnen en buitenland. Wij streven naar de beste kwaliteit van onze producten en voldoen aan alle eisen m.b.t. de voedselveiligheid. Door de jaren heen zijn we flink gegroeid maar de organisatie is  bewust plat gebleven. Door deze korte lijnen is er altijd persoonlijk contact, kunnen we snel schakelen en leveren we service op maat. Producten die door Bel Impex worden geleverd herken je aan het Belicious-logo.

De gezondheids - voordelen van koenjit

Koenjit helpt bij het bestrijden van ontstekingen en het helpt bij de behandeling van ontstekingsziekten zoals kanker.

 

  • Koenjit heeft ontstekingsremmende eigenschappen.
  • Bevordert de gezondheid van de hersenen en voorkomt neurologische aandoeningen.
  • Voorkomt hartaandoeningen en kanker.
  • Vertraagt ​​de veroudering.
  • Ontgift de lever.
  • Behandelt spijsverteringsstoornissen.
  • Helpt bij gewichtsverlies en bij de stofwisseling.

Voor alle informatie kan je terecht op deze website!

 

 

Zoete aardappel omelet

Schil de zoete aardappelen en snij ze in plakjes van een paar millimeter dik. Breng een pan water aan de kook en kook de aardappelschijfjes gaar.Doe een klein beetje olijfolie in een hapjespan en als de schijfjes gaar zijn verdeel je deze over de bodem van de pan. Klop de 6 eieren los met alle kruiden en giet het mengsel over de aardappelschijfjes. Zet het vuur middelhoog en laat zo’n 20 tot 25 minuten garen met de deksel op de pan. Als de omelet gaar is laat je hem nog even een beetje afkoelen in de pan. Uitgebreide informatie over het recept kunt u hier vinden.

Nodig voor één flink omelet:
2 kleine zoete aardappelen
6 eieren
1 theelepel paprikapoeder
1/2 theelepel scherp paprikapoeder
1 theelepel komijn
1 teen knoflook
snufje
zout

Pompoensoep met zoete aardappel en kurkuma

Verhit een beetje olie in een diepe pan. Doe hier de uien en de knoflook bij en fruit deze aan tot het goed begint te geuren. Voeg de pompoen, zoete aardappel en alle specerijen toe. Roer het geheel goed door en bak 5 minuutjes mee. Schenk de kippenbouillon in de pan en breng het geheel aan de kook. Draai het vuur laag en laat de soep met de deksel op de pan 30 minuten zachtjes doorkoken. Pureer de soep met een staafmixer. Schenk de kokosmelk in de pan en verwarm het geheel nog even door. Breng de pompoensoep op smaak met peper en zout. Uitgebreide informatie over het recept kunt u hier vinden.

Nodig voor 6 grote kommen:
2 uien in grove stukken
2 teentjes knoflook fijngehakt
1 flespompoen in grove stukken
1 zoete aardappel geschild en in grove stukken
1 el gemberpoeder
1/2 el cayennepeper
1 el paprikapoeder
1 el kurkuma
1 liter kippenbouillon
400 milliliter kokosmelk
peper en zout