Groothandel in verse exoten... en meer!

Al 25 jaar is Bel Impex dé specialist op het gebied van import en export van exotische groenten en fruit. We leveren een breed  assortiment aan producten van ervaren gecertificeerde leveranciers uit binnen en buitenland. Wij streven naar de beste kwaliteit van onze producten en voldoen aan alle eisen m.b.t. de voedselveiligheid. Door de jaren heen zijn we flink gegroeid maar de organisatie is  bewust plat gebleven. Door deze korte lijnen is er altijd persoonlijk contact, kunnen we snel schakelen en leveren we service op maat. Producten die door Bel Impex worden geleverd herken je aan het Belicious-logo.

De gezondheids - voordelen van koenjit

Koenjit helpt bij het bestrijden van ontstekingen en het helpt bij de behandeling van ontstekingsziekten zoals kanker.

 

  • Koenjit heeft ontstekingsremmende eigenschappen.
  • Bevordert de gezondheid van de hersenen en voorkomt neurologische aandoeningen.
  • Voorkomt hartaandoeningen en kanker.
  • Vertraagt ​​de veroudering.
  • Ontgift de lever.
  • Behandelt spijsverteringsstoornissen.
  • Helpt bij gewichtsverlies en bij de stofwisseling.

Voor alle informatie kan je terecht op deze website!

 

 

Verse cassave koekjes!

Recept voor 10 personen. Wat heb je nodig?

2 cassave, 300 g chorizo (kleine blokjes), 30 g bieslook (fijn gesneden), 2 eieren en zonnebloemolie.

 

Schil eerst de cassave en hierna rasp je hem grof. Leg de geraspte cassave op een schone doek zodat er zoveel mogelijk vocht uit gaat. Meng de cassave met alle andere ingrediënten en voeg wat peper en zout toe. Kneed kleine bolletjes en druk deze een beetje plat. Verhit een laag olie in een pan en bak de cassavekoekjes op middelhoog vuur goudbruin en gaar.

De gezondheids - voordelen van citroengras

Citroengras heeft o.a. een antibacteriële werking en is rijk aan antioxidanten. In verschillende landen wordt het gebruikt als medicijn bij koorts, griep, bronchitis en verkoudheid.

De theevariant wordt het vaakst gebruikt, mix stukjes gesneden citroengras met kokend water. Verder zijn er verschillende artsen en wetenschappers van overtuigd dat citroengras een kankerbestrijdende werking heeft.

Meer informatie hierover kunt u vinden op deze website!